Den naturlige fodplejer

Behandlinger

Her kan du lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opretholde sunde fødder, der ikke gør ondt. Kommer du til mig med smerter og dårlige oplevelser med dine fødder, så kan du være sikker på, at du efter min behandling går herfra med en god oplevelse fyldt med velvære og sunde fødder. Hver behandling har stor betydning for både mine klienter og mig selv, da hver behandling giver mig stor livsværdi. Mit job er nemlig også min hobby, og jeg elsker at gøre en personlig forskel. Jeg har speciale i forebyggelse af knyster, hammertæer, nedgroet negle (laver også smertefrie behandlinger med neglebøjler) og hælespore mm. Forebyggelse af disse fodproblemer er også en del af min ledundersøgelse, som er inkluderet i min første behandling. Pga. denne indledende undersøgelse er første gang lidt dyrere end de efterfølgende behandlinger. Ved min klinik kan du få behandling af en bred vifte af fodproblemer. Jeg er klar til at hjælpe dig med alt fra negleklipning og hård hud til behandling af mere komplekse fodproblemer. Jeg kan i alle mine fodbehandlinger lave indlæg på sålerne, hvis din fod trænger til aflastning. Jeg har igennem 12 år også tilegnet mig en stor erfaring med alternative behandlinger. Gennem min hjemmeside kan du finde information om mine priser, åbningstider og services. Du finder også et bookingsystem, så du nemt og hurtigt kan booke din næste fodbehandling med tillid. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at holde dine fødder sunde uden smerte.

Ledundersøgelse

Jeg undersøger mobiliteten i fødderne, som er fjeringen i resten af kroppen. Mobiliteten i fødder kan have negativ påvirkning på både knæ, hofter og ryg. Ligesom den rigtige gå-gang er vigtig. Jeg giver dig altid hjemme-øvelser med gode råd og vaner efter behandlingen, som du kan bruge forebyggende.

Ligtorne

Ligtorne kommer af tryk, pres, og friktion. Ligtorne er kompakt hård hud, som borer sig ind i de tre lag. Smerterne vil komme, når ligtornen kommer til tredje lag, også kaldet læderhuden, da det er her, nerverne sidder.

Nedgroet negle

Der er tre niveauer af nedgroet negle: 1: Bagkanter på neglen, som oftest stammer af forkert negleklipning 2: Spænd i neglen 3: Nedgroet negl

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt mig