Den naturlige fodplejer

Den naturlige fodplejer

Jeg er dedikeret til at levere de bedst mulige resultater til mine klienter. Derfor gør jeg også alt for at opretholde en høj standard.

Som lægeeksamineret fodplejer med over 10 års erfaring inden for fodpleje og samarbejder med ledende sundhedscentre og fysioterapipraksisser har jeg en professionel tilgang til fodpleje. Jeg har derudover også en stærk passion for at gøre en positiv forskel for mine klienter, hvor jeg sikrer dem en unik oplevelse. Du kan også trygt komme til mig med dine fodproblemer, så kan vi sammen løse dem.

Min klinik har fået navnet "Den Naturlige Fodplejer", da jeg er overbevidst om, at man opnår de bedste resultater ved at anvende naturlige, skånsomme og plejende produkter til behandlingerne. Mine behandlinger er baseret på gennemtestede metoder og er dermatologisk testet for sikkerhed og effektivitet.

Jeg har opbygget en stor viden om fodpleje gennem min erfaring, men jeg opsøger også kurser, messer og åbent huse for at udbygge min viden. Jeg har i min klinik et stærkt fokus på at opnå positive resultater ved mine løsninger af dine fodrelaterede problematikker og ved forebyggelse af fodproblemer. Jeg har derfor bl.a. produkter til at behandle vorter, neglesvamp og fodsvamp.

Derudover har jeg har også erfaring med negleopbygning med kunstige negle på fødderne og styrker løbende min viden gennem kurser.

Jeg er en dedikeret fodplejer, som altid vil levere de bedst mulige resultater til mine klienter. Derfor gør jeg i min klinik alt for at opretholde en høj standard inden for fodpleje. Jeg elsker at kunne gøre en forskel for mine klienter, hvor jeg elsker at give glæde til dem ved hver eneste unikke behandling. Sammen kan vi klare alt med dig i fokus.

Drejervænget 8, 5610 Assens