Den naturlige fodplejer

Michala Mikkelsen

Michala Mikkelsen

Lægeeksamineret fodplejer

Mit navn er Michala, og jeg brænder for at gøre en positiv forskel for dig. I min klinik giver jeg dig en personlig oplevelse ved at have en individuel tilgang til hver klients sundhedsbehov.

Jeg har over 10 års erfaring med fodpleje, som jeg har oparbejdet gennem mit arbejde i Helsecenter Fyn og Fysioterapien samt gennem samarbejde med Bogense Fodterapi. Jeg har derudover også opbygget min viden gennem kurser, messer og åbent huse.

Alle behandlinger er baseret på gennemtestede metoder og er dermatologisk testet. Ved Den Naturlig Fodplejer bruger jeg kun de bedste og mest skånsomme produkter med plejemidler. Jeg har i mine behandlinger et stærkt fokus på at løse dine problematikker, hvorfor du går fra klinikken uden minusser men kun positive resultater.

Du kan ved mig få hjælp til behandling af fodproblemer såsom vorter, neglesvamp og fodsvamp. Jeg har også dejlige cremer, som kan bruges med forskellige formål. Du kan ved mig få cremer til kolde fødder og til varme fødder, men også til ekstra tørre fødder og en creme, der forebygger fodsvamp. Jeg har også erfaring med negleopbygning ved brug af kunstige negle på fødderne.

Jeg er en dedikeret fodplejer, som aktivt dygtiggør mig ved konstant at opsøge ny viden gennem kurser og messer. Derfor kan jeg altid sikre de bedst mulige resultater til mine klienter.